Zomer-editie nieuwsbrief Werkpad Kentalis


Zomer-editie nieuwsbrief
Werkpad Kentalis

We kijken in de zomer-editie van deze nieuwsbrief vooruit op de komende voorlichtingen in het najaar, maar ook terug op prachtige bijeenkomsten van de afgelopen periode. We hebben weer veel informatie kunnen delen. Zo was er een geslaagd leveranciersontbijt, de bijeenkomst Hoe staat het met voorzieningen voor gelijke kansen in werk? En natuurlijk de Inspiratiebijeenkomst – Slechthorend in een horende werkomgeving. Werkpad ontving het keurmerk van Blik op werk met maar liefst drie sterren. Is dat geen mooi nieuws. 🤩

Je vindt in deze nieuwsbrief twee prachtige ervaringsverhalen. Eén over leven en werken met tinnitus. En het verhaal van Maurice die autisme heeft en bij het UWV in een participatiepool zit. Hij doet onder begeleiding van een jobcoach van Werkpad werkervaring op bij CBS Historisch. 

De tekorten op de arbeidsmarkt zijn inmiddels zo groot dat er meer vacatures zijn dan werkzoekenden. Dit geeft kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, onze klanten. Werkpad heeft diverse vacatures, net als Werkpad Kentalis. Die vind je in de rubriek “Wij zoeken jou”.

Last but nog least stellen we Cinta Selbach, arbeidsconsulent/Jobcoach bij Werkpad, aan je voor. Lees wat zij leuk vindt aan het werken bij Werkpad en waar ze trots op is. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de activiteiten van Werkpad? Meld je aan voor de nieuwsbrief via de rechterkolom. 👉

Veel leesplezier en een zomerse groet, 
Team Werkpad

Naar de zomer-editie