In de kijker – Cinta Selbach


In de kijker

Maak kennis met Cinta Selbach, arbeidsconsulent/jobcoach bij Werkpad

Als jong meisje wilde Cinta stewardess worden. Dat veranderde toen ze ouder werd, mede door haar vliegangst. Heel fijn voor ons want nu is Cinta Arbeidsconsulent/Jobcoach bij Werkpad.

Daar werkt ze met veel plezier “vanuit de auto, vanuit huis, de natuur, bij mensen thuis, op kantoor Kentalis Zoetermeer en ook op de werklocatie van de kandidaten”.

De meeste energie krijgt Cinta van het zien groeien van een kandidaat in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. “Als ik zie hoe kandidaten vanuit “probleemdenken” door opgedane inzichten en kennis vanuit hun eigen kwaliteiten mogelijkheden gaan zien en zelf de volgende stap kunnen zetten, maakt mij dat trots. Zo ben ik bijvoorbeeld heel trots op Diana die vanuit haar situatie een carrièreswitch wil maken.”
Lees het verhaal van Diana op LinkedIn.

Natuurlijk willen we ook weten wat Cinta in haar vrije tijd doet. Ze zegt: “Ik geniet van padel, badminton en lekker koken. Gezellig met vrienden/familie/gezin borrelen, eten, weekendjes weg of op vakantie gaan.”

Over vakantie gesproken: “Zoeken naar mooie vrijstaande vakantiehuizen in een prachtige natuurlijke omgeving is een hobby die ik aan mijn toeristische opleiding heb overgehouden. En als we dan zijn gearriveerd verken ik het liefst al wandelend of fietsend de omgeving. Lokale producten proeven, waarbij ik een vers getapt biertje of mooi glas wijn niet afsla. ?

Als Cinta niet bij Werkpad zou werken dan zou ze als Zzp’er mensen preventief en/of bij Burn-out coachen. De kans is groot dat dat er ooit nog van gaat komen want haar grote droom is om in Duitsland te gaan wonen en daar, vanuit een prachtige locatie een B&B te runnen in combinatie met een coachingspraktijk.

Tot slot vroegen we Cinta wat ze van de vragen vond. “Leuk”, zegt ze, “ik heb nu alweer zin in de volgende vakantie”?
Geniet ervan, Cinta!