Wie biedt gemotiveerde mensen een kans op werk?

Vandaag op 1 mei is het de dag van de arbeid. We hebben bij Werkpad Kentalis nagedacht hoe we onze dienstverlening op deze dag aan iedereen kunnen laten zien. Bij Werkpad draait het echter niet om het bedrijf of om de medewerkers maar om de klanten. Daarom willen we vandaag (maar ook morgen of overmorgen) extra aandacht voor vragen voor onze klanten. Vier zeer gemotiveerde mensen willen we hierbij extra aandacht geven. Ze zijn namelijk op zoek naar een baan en we hopen die bij u via deze weg te vinden. Mocht u belangstelling hebben dan vernemen we dat graag via info@werkpad.nl of via een bericht hieronder of in de messenger. Uiteraard kunt u ook bellen u kunt dan vragen naar Bert van Lith (coördinator) 0654782856.

In de regio Amsterdam Noord / Oostzaan / Zaandam zijn we op zoek naar een administratieve functie:

Mijn naam is Larisse Rianne. Als administratief medewerker heb ik de laatste 2 jaar gewerkt op een HR-afdeling bij een Gemeente. Ik heb hier ontdekt dat ik een talent heb voor alles wat met wet- en regelgeving te maken heeft. Daarnaast heb ik veel affiniteit met de salarisadministratie. Ik kom goed tot mijn recht in een omgeving waar mij structuur en overzicht geboden wordt. Zo kan ik dan ook mijn werkzaamheden goed en zelfstandig uitvoeren. Duidelijkheid is voor mij belangrijk. Collega’s omschrijven mij als leergierig, iemand die snel leert en zeer klantgericht is. Wie weet een leuke baan voor mij in de omgeving van Oostzaan/Zaandam/Amsterdam-Noord? Ik ben beschikbaar per 16 april voor 12 uren per week en wil dit graag uitbouwen naar meer uren in de nabije toekomst.

In de regio Soest zoeken we voor een 58 jarige man een baan in de omgeving Soest.

Hallo! Ik ben Dick en ik ben woonachtig in Soest en ik ben op zoek naar een leuke baan. Ik heb ervaring in het digitaliseren van een archief, administratie en grafische vormgeving.

Ik heb heel veel ervaring in de grafische vormgeving maar ik wil iedere baan aannemen. Ik zal dus voor andere werkgebieden eventueel bijgeschoold moeten worden. Ik ben hier zeker toe bereid. Mijn maximale reisafstand vanaf woonplaats is ongeveer30 min. Graag zou ik starten met 24 uur per week met opbouw naar maximaal 32 uur per week. Heb jij voor mij een geschikte baan?

In de regio Nijmegen  zijn we op zoek naar een baan waar Lior met plezier kan werken. Wie heeft die nou niet voor iemand?

Hai mijn naam is Lior en ik ben 26 jaar oud. Helaas ben ik door het Covid 19 virus mijn baan kwijt geraakt. Ik ben opgeleid als DTPer  maar na mijn studie kon ik starten in een kledingwinkel waar ik met veel plezier werkte. Helaas stopte het omdat de winkel moest sluiten. Ik heb een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) maar dit staat mij niet in de weg bij het zoeken naar een baan. Ik ben creatief, loyaal en ik ben extra gemotiveerd als ik werk in een goede sfeer. Ik wil graag 30-32 uur werken maar ben zeker bereid met minder uur te starten. Oh ja en tot slot ik ben ook bezig met het behalen van mijn rijbewijs dus reizen naar mijn werk is geen probleem.

Tot slot zoeken we in de regio Nistelrode (Oss-Nijmegen-Eindhoven) een baan in de zorg.

Ik stel met graag even voor: Mijn naam is Anne Will en ik ben woonachtig in Nistelrode en ik ben opzoek naar een baan. Ik ben o.a. accuraat en vriendelijk kreeg ik altijd tijdens mijn evaluaties op mijn werk te horen. Ik werk graag met dieren want daar kan ik mijn zorgzame karakter goed in kwijt. Ik denk daarom dat een baan in de zorg goed bij mij past. Het werk moet echter fysiek niet te zwaar zijn maar ik ben zeker een harde werkster. Sinds kort weet ik dat ik slechthorend ben maar dit staat mij helemaal niet in de weg. Ik werk makkelijk alleen en ik beheers de Nederlandse taal goed. Heb jij die geschikte uitdaging voor mij?