Checlist de Match

Checklist dé MATCH

Check match visueel beperkte sollicitant en functieomschrijving

Checklist Dé MATCH helpt werkgevers en HR-professionals bij de selectie van een sollicitant. Met deze checklist kunt u zelf nagaan of een blinde of slechtziende sollicitant geschikt is voor uw functieomschrijving. Misschien is een kleine aanpassing nodig om de vervulling van de vacature mogelijk te maken. Misschien heeft u daarbij hulp of advies nodig. Bijvoorbeeld over:

Verlichtingsonderzoek  >
Visueel functieonderzoek  >
Computertoegankelijkheid  >
Energie managen in je werk (voor visueel beperkten)  >
Capaciteitenonderzoek  >

Contact
Voor meer informatie en maatwerk kunt u ons bellen: 073 55 88 396 of mailen.

Checklist dé MATCH
Checklist arbeidsmogelijkheden voor sollicitanten met een visuele beperking.

Hoe werkt dé MATCH? 
Leg de checklist naast de functieomschrijving en ga na of de functie past of passend te maken is voor een werknemer met een visuele beperking.

Er is sprake van een MATCH als …

  • [M] OBILITEIT
  • [A] ANPASSING van de werkplek
  • [T] AKENPAKKET
  • [C] OMMUNICATIE
  • [H] ARRIE (maatje/support)

…. mogelijk zijn. Hoe en wat? Maak gebruik van de checklist, ontwikkeld door Bartiméus.

 


Download checklist Dé MATCH

Wij gebruiken uw ingevulde gegevens alleen voor het beschikbaar stellen van checklist Dé MATCH, en het toesturen van eventuele relevante informatie – als u heeft aangegeven dat u dit wilt. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, kunt u de checklist downloaden. U kunt deze download online invullen, opslaan of printen. De door u online ingevulde gegevens op de checklist slaan wij niet op.

 


We hopen dat de checklist inzicht biedt of een functieomschrijving ook geschikt is voor een kandidaat met visuele beperking.

Heeft u na het invullen van checklist Dé MATCH een vraag? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via: info@werkpad.nl of bel 0341 498 498.


 

Font Resize