We hebben wat te vieren!


We hebben iets te vieren!

De jaarcijfers van Werkpad over 2022 zijn prachtig en we hebben heel veel tevreden klanten en werkgevers. Echt iets om trots op te zijn. We hebben dit met hele team van Werkpad gerealiseerd met altijd een scherpe blik op kwaliteit. Daarom zetten we in deze lente-editie van de nieuwsbrief Kentalis Werkpad 2023 Gertie Janssen in de kijker. Zij is kwaliteitsmedewerker bij Werkpad. 
Ook een feestelijk bericht is dat het programma Deelkracht en het Expertisefunctie Zintuiglijk Gehandicapten met 4 jaar verlengd is! Na een positieve evaluatie kreeg het programma groen licht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor een tweede programmaperiode. In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan de ‘Uitleg over wat TOS is’, samengesteld vanuit Deelkracht. 
Een belangrijk onderwerp in deze nieuwsbrief Tinnitus. Twee arbeidsconsulenten/jobcoaches Ton Verwey en Saskia van de Griendt van Werkpad delen hun ervaringen en tips. Verder delen we een leuke leestip. Zeker de moeite waard. Naar de nieuwsbrief