Doof of slechthorend

headerfoto kok

Als je slechthorend of doof bent

Wat kan Werkpad voor je doen?
Als je slechthorend of doof bent, kan je in de communicatie met collega’s problemen ervaren. Wat Werkpad doet, is samen met jou kijken welke luistersituaties voor jou het lastigste zijn. Zijn vooral vergaderingen een uitdaging? Of merk je dat het luisteren op je werkplek ook veel inspanning kost? Door met elkaar de situaties te bekijken, komen we tot verschillende mogelijke oplossingen.

Ondersteuning op de werkvloer
Werkplekaanpassingen, zoals extra hoorhulpmiddelen, soloapparatuur en andere draadloze accessoires kunnen vaak een goede ondersteuning op de werkvloer bieden. Ook helpt het om samen met je collega’s te bespreken wat de beste manier is om met elkaar te communiceren. Kom je er toch nog niet helemaal uit, dan zijn er daarnaast ook altijd andere mogelijkheden. Denk aan een wijziging in werkzaamheden, functie of uren. Ook daarbij kan Werkpad je helpen.

Duurzame inzetbaarheid
Kortom, Werkpad heeft de kennis en creativiteit om samen op zoek te gaan naar passende, individuele oplossingen om duurzame arbeidsinzetbaarheid te bevorderen. Jouw capaciteiten en ambities vormen daarbij het uitgangspunt.

Meer weten?
Bekijk vast eens de onderstaande diensten van Werkpad. En bel ons als je meer informatie wilt of jouw situatie eens voor wilt leggen.

Oriënterend loopbaangesprek  >

Arbeidsdeskundig onderzoek  >

Werkplekonderzoek  >

E-coaching  >

Functiecreatie  >

Job coaching  >

Voor een overzicht van alle diensten  >

Uitleg in gebarentaal uit wat Werkpad voor jou kan betekenen.

Voor een overzicht van alle video’s >


Lees het verhaal van Martine

header ervaringsverhaal martine muizelaar met de quote ik wil iets voor de maatschappij betekenen