Autisme

headerfoto metaallasser

Als je autisme hebt

Wat kan Werkpad voor je doen?
Autisme is natuurlijk een algemeen en ruim begrip met veel verschijningsvormen. Welke vorm er voor jou ook van toepassing is, de kans is groot dat jij op de werkvloer weleens aanloopt tegen het contact met je collega’s. Spontane, onaangekondigde veranderingen bijvoorbeeld, of een collega die een afspraak op een andere manier interpreteert dan jij.

Structuur en overzicht
Wat Werkpad doet, is samen met jou kijken wat je nodig hebt om structuur en overzicht te behouden op de werkvloer. Is dat helder en routinematig werk? Of betekent het vooral goede en duidelijke afspraken? Vind je het prettig om mensen om je heen te hebben, of wil je liever een rustige werkkamer? Passen de werkzaamheden nog goed bij je?

Kennis en creativiteit
Kortom, Werkpad heeft de kennis en creativiteit om samen op zoek te gaan naar passende, individuele oplossingen om duurzame arbeidsinzetbaarheid te bevorderen. Jouw capaciteiten en ambities vormen daarbij het uitgangspunt.

Meer weten?
Bekijk vast eens de onderstaande diensten van Werkpad. En bel ons als je meer informatie wilt of jouw situatie eens voor wilt leggen.

Oriënterend loopbaangesprek  >

Loopbaanassessment  >

Arbeidsdeskundig onderzoek  >

Arbeidspsychologisch onderzoek  >

Job coaching  >

Voor een overzicht van alle diensten  >Lees de verhalen van Robert en Ian

header ervaringsverhaal Ian met de quote als er geen structuur is dan raakt mijn hoofd te vol