Vacature Arbeidsconsulent/ Jobcoach

Vacature Arbeidsconsulent/Jobcoach
Locatie Rotterdam e.o. / Breda / Hybride
28 – 32 uur, parttime / fulltime

Als bevlogen netwerker en verbinder weet jij mooie matches te maken voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking én bied jij de juiste begeleiding op de werkplek.

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Kentalis Werkpad is een re-integratie/jobcoachbedrijf voor mensen met een zintuiglijke en/of communicatieve beperking en biedt begeleiding naar én op de arbeidsmarkt. Als arbeidsconsulent/jobcoach van Kentalis Werkpad breng je werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers met elkaar in contact. Ook bied je begeleiding op het werk en geef je advies over aanpassingen op de werkplek hoe je rekening houdt met een collega die bijvoorbeeld slechthorend of doof is.
Kijk hier naar de ontdekkingsreis van Pieter, die door de hulp van Werkpad een mooie baan heeft gevonden als facilitair servicemedewerker.

Wat ga jij doen?
Jij helpt mensen met een auditieve en communicatieve beperking (doof, slechthorend of taalontwikkelingsstoornis (TOS) en /of het Autisme Spectrum Stoornis met de zoektocht naar een leuke (gesubsidieerde) baan. Je verkent samen de arbeidsmarkt, je brengt talenten en wensen in kaart en biedt ondersteuning bij op het opstellen van een cv en het schrijven van een sollicitatiebrief.
Geen ervaring met de Nederlandse Gebarentaal? Wij leiden je graag intern op. Verder zijn jouw belangrijkste taken:
• Je brengt werkgevers in contact met enthousiaste talentvolle werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Jij zorgt voor een breed netwerk aan beschikbare arbeidsplaatsen;
• Je geeft advies en voorlichting aan werkgevers en collega’s over bijvoorbeeld geschikte hulpmiddelen, communicatievormen en werkplekaanpassingen;
• Je helpt werkgevers bij het aanvragen van voorzieningen en subsidies.

Met wie werk jij?
Je gaat deel uit maken van het landelijke team van Werkpad, welke bestaat uit 20 collega’s. Jij bent verantwoordelijk voor de regio Rotterdam/Breda. Je werkt vanuit huis of op één van onze kantoren dichtbij jouw woonplaats. Er is veel flexibiliteit in werkdagen en werktijden, zodat wij bijdragen aan een goede werk- privé balans.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertise organisatie met ruim 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over circa 138 locaties door heel Nederland.

Wij bieden jou
Voor een goede start, word je ingewerkt door een ervaren collega. Ook kijkt je leidinggevende Bert naar jouw talenten en wordt er geïnvesteerd in jouw vakkennis en persoonlijke ontwikkeling.
• Een bruto maandsalaris van € 2.815,- tot €4.019,- (FWG 50) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
• Direct bij start een contract voor onbepaalde tijd voor 28 of 32 uur per week;
• 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato) wat je kunt gebruiken voor o.a. verlof, of uitbetaling. Daarnaast bieden we je extra’s zoals een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw bij PFZW en reiskostenvergoeding;
• Fijne collega’s om mee samen te werken en van te leren. Mede hierdoor staat Kentalis in de top 100 werkgevers van Nederland en top 10 binnen de gezondheidszorg;
• Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of vakliteratuur?

Wie ben jij?
Met jouw ervaring op het gebied van coaching en begeleiding zorg jij voor de beste matches. Jouw commerciële inzicht zorgt jij voor een continue instroom van nieuwe arbeidsplaatsen. Verder breng je mee:
• Hbo werk- en denkniveau;
• Bij voorkeur ben je in het bezit een post hbo opleiding Jobcoach of ben je bereidt deze te behalen;
• Kennis van relevante wet- en regelgeving en de sociale kaart.

Interesse?
Ben je enthousiast over de functie arbeidsconsulent/jobcoach in de regio Rotterdam/Breda? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras met een video. Binnen enkele werkdagen nemen wij contact met je op. Heb je vragen over deze functie? Bert van Lith, coördinator, maakt graag tijd voor jou en je vragen. Bel, app of mail je vraag naar 06-54782856 of b.van.lith@werkpad.nl

We vragen altijd om referenties en een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure. Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie stellen we niet op prijs.

Solliciteer hier