Training Energiemanagen in je werk voor mensen met een visuele beperking

Training Energiemanagen in je werk voor mensen met een visuele beperking
10 en 11 november 2021

In de training wordt aan de slag gegaan met andere manieren van werken en leer je keuzes maken in het slim omgaan met je energie. Het doel is het voorkomen van uitval en het verbeteren van vitaliteit, zodat werken leuk en verantwoord blijft.
In de praktijk en uit onderzoek blijkt dat de combinatie van werken en een visuele beperking veel energie kost en tot overbelasting in werk kan leiden.

Vergt jouw werk veel van je en voel jij je vaak vermoeid? Heb je behoefte aan meer grip op het energieverbruik in je werk? Tijdens de training maak je een persoonlijk actieplan. Je kunt de aangereikte handvatten in de eigen werksituatie toepassen en keuzes maken in het gebruik en behoud van je energie. Je krijgt inzicht en praktische tips waar je mee aan de slag kunt gaan en die je bespreekbaar kunt maken met je collega’s en leidinggevende. De training geeft je de gelegenheid om de focus te leggen op verandermogelijkheden, regie pakken en het hervinden van energie.

De training is ontwikkeld vanuit de vraag van en in gezamenlijkheid met werknemers met een visuele beperking. Iedereen in de leeftijd van 18 – 67 jaar, met mbo+, hbo en wo denkniveau, slechtziend of blind kan zich aanmelden.

Het betreft een driedaagse training, bestaande uit twee aaneengesloten dagen met overnachting in Congrescentrum Dennenheul te Ermelo én een verdiepingsdag na een half jaar.

De kosten van de training zijn € 1480,- excl. BTW. Kosten zijn inclusief materiaal, overnachting, koffie/thee en maaltijden. Vraag naar de financieringsmogelijkheden.
De eerstvolgende training is op woensdag 10 en donderdag 11 november 2021.

Meer informatie vind je hier.
Aanmelden en meer informatie kan via sterkinwerk@bartimeus.nl