Online workshop Werken en Tinnitus

Online workshop Werken en Tinnitus

We hebben allemaal weleens een piep in de oren. Dat krijgen mensen met Tinnitus met regelmaat te horen. Maar wat als die piep 24 uur per dag aan staat? Als die piep, suis, ruis, sirene, opstijgende helikopter of hoe het geluid is alles overstemt?

Kun je dan nog werken? Hoe doe je dat? Hoe ga je ermee om? Hoe reageert je werkgever? Ziektewet of door de tinnitus op weg naar een WIA?
Je merkt wel. Veel vragen. Zijn er antwoorden?

Het programma van de workshop bestaat uit een korte inleiding van een consulent/coach van Werkpad over het onderwerp Tinnitus en werk. We laten ook ervaringsdeskundigen aan het woord. O.a. Peter Pleunis. 42 jaar en van beroep automonteur. Zolang hij zich kan herinneren heeft hij altijd kunnen en willen sleutelen aan auto’s. En dan opeens is er de herrie in je kop. Dat verandert je leven. Zowel thuis als op het werk. Peter zal zijn ervaringen delen.
Daarnaast geeft Ton Verwey een toelichting over de begeleiding die Werkpad kan bieden. Samen met een coach de mogelijkheden van werk onderzoeken, uitproberen en ontdekken wat er nog wel kan.

Wanneer: Donderdagmiddag 11 november van 16.00 – 17.30 uur.
Locatie: Online
Door: Werkpad
Informatie en opgeven: Marja de Kinderen, mdekinderen@outlook.com of stuur een appje 06 21 99 18 48.