Online workshop Grip op je energie voor mensen met een auditieve beperking

Online-workshop Grip op je energie voor mensen met een auditieve beperking
2 december 2021

In de praktijk blijkt dat de combinatie van werken met een auditieve beperking veel energie kost en tot overbelasting in een baan kan leiden. Ook bij de aanloop naar werk kan dit het geval zijn. In de workshop ‘Grip op mijn energie’ gaan we in op hoe je overbelasting in je werk kunt voorkomen. We gaan aan de slag met energiemanagen in je werk. Je maakt kennis met andere manieren van werken en je maakt kennis met keuzes maken in het slim omgaan met je energie. Het doel is uitval te voorkomen en het verbeteren van vitaliteit, zodat werken leuk blijft.

De workshop is voor iedereen met een auditieve beperking van jong tot oud, voor als je aan het werk wilt gaan of als je werkt bent. Dus voor werkenden en ook als je nog niet werkt.

De workshop voor mensen met een auditieve beperking wordt gegeven door Sjaak Thijssen, arbeidsconsulent van Werkpad/Kentalis samen met Marja de Kinderen, projectleider Werkpad Groot-Amsterdam en Flevoland en Hoorcoach bij Slechthorend Amsterdam.
Sjaak Thijssen maakt ons wegwijs in dit onderwerp gaat met ons aan de slag hoe je je energie kunt managen op je werk en Marja de Kinderen vertelt als ervaringsdeskundige over werken als slechthorende.

Donderdag 2 december 2021 van 16.00-17.30 uur
Locatie: Online
Werkpad in samenwerking met Slechthorend Amsterdam
Informatie en opgeven: Marja de Kinderen, mdekinderen@outlook.com of 06 21 99 18 48 (ook WhatsApp).