Online workshop Grip op je energie met een auditieve beperking – donderdagmiddag 3 februari 2022

Online workshop Grip op je energie met een auditieve beperking
3 februari 2022

“Wees open over je slechthorendheid en vraag vriendelijk om aandacht. Het kost anders veel te veel energie om te werken met een auditieve beperking en energie, daar moeten we zuinig mee omgaan als slechthorende mens. Ook heel belangrijk: Bouw rustmomenten in op je werk en doe ontspanningsoefeningen.” 

Deze en andere tips geeft Marja de Kinderen in de gratis online workshop ‘Grip op je energie met een auditieve beperking’ op donderdagmiddag 3 februari van 16.00 tot 17.30 uur.

In deze workshop gaan we in op hoe je overbelasting in je werk kunt voorkomen. We gaan aan de slag met energiemanagen op je werk. Je maakt kennis met andere manieren van werken en met keuzes maken in het slim omgaan met je energie. Het doel is uitval te voorkomen en het verbeteren van vitaliteit, zodat werken leuk blijft.

De workshop is voor iedereen met een auditieve beperking van jong tot oud, voor als je aan het werk wilt gaan of als je aan het werkt bent.

De workshop wordt gegeven door Sjaak Thijssen, arbeidsconsulent van Werkpad Kentalis samen met Marja de Kinderen, projectleider Werkpad Groot-Amsterdam en Flevoland en Hoorcoach bij Slechthorend Amsterdam.

Aanmelden kan bij Marja de Kinderen, 06 21 99 18 48 of mdekinderen@outlook.com.