Persbericht: Werkpad maakt werk van Autisme!

 

Op donderdag 13 september organiseert Werkpad in Leusden een workshop voor HR-professionals over succesvol sollicitatiegesprekken voeren met potentiële werknemers die een vorm van autisme hebben. Ontdek de talenten en de meerwaarde van medewerkers met autisme op de werkvloer!

Nog steeds bestaat er veel onbekendheid over autisme. Mensen met autisme of een autismespectrumstoornis (ASS) krijgen regelmatig te maken met aannames en vooroordelen over hun aandoening. Doordat zij een andere wijze van informatieverwerking hebben, horen en reageren zij soms anders dan verwacht. Dit kan er toe leiden dat zij in een sollicitatiegesprek niet goed begrepen worden of de vragen van de werkgever niet goed begrijpen.

Meer weten over autisme en ASS?

Volg de workshop en leer hoe je met praktische communicatietips de juiste vragen kunt stellen, waardoor je ook de antwoorden krijgt die nodig zijn voor een succesvolle sollicitatieprocedure.De workshop wordt gegeven door professionals van Werkpad met jarenlange werkervaring.

 Aanmelden

Bekijk het volledige programma van de workshop op de website van Werkpad en
meld je aan via deze link

Adres

Landgoed ISVW

Dodeweg 8

3832 RD  Leusden

Kosten workshop

€ 69,95 inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

 Over Kentalis

Kentalis is er voor mensen die een taalontwikkelingsstoornis hebben of slechthorend, doof of doofblind zijn, ook als zij meerdere beperkingen hebben. Zij kunnen bij Kentalis terecht voor onderzoek, zorg en onderwijs. Werkpad is opgericht door Kentalis samen met Bartiméus.

 Over Werkpad

Werkpad ondersteunt mensen, die blind of slechtziend, slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of autisme hebben,  bij hun zoektocht naar een baan en biedt begeleiding op de werkvloer.