Autisme en werk met AutiTalent en Werkpad

Het Autisme Info Centrum (AIC) Woerden organiseert
op donderdag 27 september 2018 een thema-avond over:

Autisme en werk
met AutiTalent en Werkpad
bij De Plint, aan de Jozef Israëlslaan 20A in Woerden

Inleiders van deze thema-avond over Passend Werk zijn Paul Vermeer van AutiTalent en Berthy Vinke van re-integratie- en jobcoachbedrijf Werkpad. Uitgangspunt van beide bedrijven is te kijken naar de talenten van mensen met autisme en daar passend werk bij te zoeken, maar ook om de werkplek passend te maken voor de mens met autisme. Hen helpen naar een (nieuwe) baan, re-integreren, leuk en uitdagend werk zoeken dat bij de werkzoekende met autisme past. Ondersteuning bij het verkennen van de mogelijkheden hoort hier ook bij.

Er is alle ruimte om vragen te stellen die eventueel van tevoren en anoniem ingediend kunnen worden via team@autismewoerden.nl. Bijvoorbeeld over het soort werkzaamheden die deze bedrijven doen, gewenste ervaring en opleiding (diploma geen eis), proefplaatsing (Participatiewet), wanneer en hoe kun je je opgeven / inschrijven, contract, loon en reiskostenvergoeding, aantal uren werken per dag/week, coaching en opleiding, kans op werk enzovoort.

Programma
Het programma is als volgt:
19.00 uur:    Inloop met koffie en thee
19.30 uur:    Inleiding door Paul Vermeer van AutiTalent
20.00 uur:    Inleiding Berthy Vinke van Werkpad
20.30 uur:    Pauze
20.45 uur:    Gelegenheid om vragen te stellen en met de inleiders in gesprek te gaan.
21.30 uur:    Afsluiting

Kosten en aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@autismewoerden.nl. De entree bedraagt voor NVA-leden niets (geef uw lidnummer even door bij aanmelden), voor niet-leden bedragen de kosten € 5,- per persoon (betalen bij binnenkomst) en voor hulpverleners/professionals is dit € 10,- per persoon (vooraf te betalen, u krijgt een factuur). De toegang is inclusief koffie en thee bij binnenkomst en in de pauze. Andere drankjes zijn voor eigen rekening. 

Hulpverleners en professionals kunnen een bewijs van deelname ontvangen, dit graag bij de aanmeldingen doorgeven, dan ligt het klaar bij binnenkomst.

LET OP DE LOCATIE:
De avond wordt gehouden bij De Plint, aan de Jozef Israëlslaan 20A in Woerden, aan de rotonde bij winkelcentrum Tournoysveld waar de Boerendijk en de Rembrandtlaan op uit komen.
Bij het winkelcentrum zijn voldoende parkeerplaatsen. 
De Plint is vanwege de verhuizing van Welzijn Woerden vanaf nu onze vaste locatie.