Kentalis - Werkpad maakt werk van autisme!

Kentalis - Werkpad maakt werk van autisme!

Met deze vooraankondiging willen wij u nu al graag kennis laten maken met de komende workshop die gepland staat op 13 september 2018. De workshop wordt gehouden op Landgoed ISVW te Leusden. Een ontspannen plek die uitstekend bereikbaar is met het OV en met de auto. 

Nederland vergrijst en de krapte op de arbeidsmarkt is nu al een feit. Er wordt een groter beroep op u gedaan om op een creatieve en innovatieve wijze op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers. 

Weet u dat mensen met een autistisch spectrum (ASS) vaak zeer trouwe en loyale medewerkers zijn? En weet u dat er veel goed opgeleide mensen met ASS, de weg naar een passende werkgever vaak niet weten te vinden?

Kentalis - Werkpad met haar jarenlang expertise, gaat u hierbij helpen, zodat u na de workshop, kunt kennismaken met een nieuwe bron van potentiële werknemers die in uw organisatie een grote bijdrage kunnen leveren. Waardevolle medewerkers dus. 

Wilt u nu alvast meer informatie, dan kunt u mailen met info@werkpad.nl onder vermelding van Maak werk van autisme!

 

 

 

Alvast bedankt voor het delen!!!!