Vacature bij Werkpad, trajectbegeleider/jobcoach

Werkpad is een re-integratie/jobcoachbedrijf voor mensen met een zintuiglijke en/of communicatieve beperking en biedt begeleiding naar én op de arbeidsmarkt. Werkpad is een afdeling binnen de moederorganisaties Kentalis en Bartimeus .

Werkpad werkt landelijk en heeft o.a. locaties in Sint-Michielsgestel, Ermelo, Rotterdam, Zoetermeer, Amsterdam, Arnhem, Haren en Utrecht.

Bij Werkpad werken dertig mensen verdeeld over Nederland.

In verband met het vertrek van een collega uit het team in Amsterdam is Werkpad op zoek naar


 ARBEIDSCONSULENT / JOBCOACH

voor  28 uur

Voor de doelgroepen mensen met het Autisme Spectrum Stoornis en mensen met een auditieve en communicatieve beperking (doof, slechthorend en spraaktaalmoeilijkheden.)

Werkzaamheden:

De arbeidsconsulent draagt zorg voor bemiddeling, plaatsing en nazorg van cliënten bij plaatsing in een reguliere dan wel gesubsidieerde arbeidsplaats. Hiertoe houdt de consulent zich bezig met acquisitie van arbeidsplaatsen en het matchen van arbeidsplaatsen en cliënten. De arbeidsconsulent is zelf verantwoordelijk voor het binnen halen van voldoende opdrachten. De cliënten zijn doof of slechthorend of hebben een communicatieve beperking en verschillen in leeftijd, achtergrond en intelligentieniveau.

Wat verwachten wij:

·         Kennis op HBO werk- en denkniveau in een richting op het gebied van arbeidsintegratie;

·         Kennis van relevante wet- en regelgeving, van verschillende begeleidingsmethodieken en van de sociale kaart;

·         Ervaring met mensen met auditieve en of communicatieve beperking en/of ervaring met mensen met een autisme spectrum stoornis

·         Kennis van de Nederlandse gebarentaal (voor de auditief beperkten clienten) is een pre.

·         Commercieel inzicht;

·         Resultaatgericht werkstijl;

·         Ervaring met acquisitietaken;

·         Beschikking over een rijbewijs en auto.

 

Wat mag jij verwachten:

·         Een stimulerende werkgever met een prettige en informele werksfeer;

·         Prettige en uitdagende werkomstandigheden;

·         Kansen om je verder te ontwikkelen;

·         Een dienstverband voor bepaalde tijd tot 1 maart 2019 met uitzicht op verlenging.

Van arbeidsconsulenten wordt verwacht dat zij aanspreekbaar zijn op (onder meer) de volgende competenties: coachen, gespreksvaardigheid, flexibiliteit, plannen en organiseren, probleemanalyse en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Afhankelijk van je capaciteiten en wensen word je in staat gesteld je competenties verder te ontwikkelen.

Wat ga je verdienen?

Het salaris is ingedeeld in FWG 50, zoals omschreven in de cao gehandicaptenzorg 2017-1019 (minimaal € 2285,- en maximaal € 3416,- bij een volledige werkweek). De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform bovengenoemde cao.

Bijzonderheden
Referenties & verklaring omtrent gedrag (VOG)

Het opvragen van referenties is onderdeel van onze selectieprocedure. Het aanvragen en overhandigen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is verplicht als je bij ons komt werken.

Interne kandidaten                                                                                    
Ben je een interne kandidaat? Dan heb je bij gelijke geschiktheid de voorkeur boven externe kandidaten. Ben je een interne kandidaat met een voorrangspositie? Geef dit door bij je sollicitatie.

Doelgroep

Kentalis vraagt kandidaten met een beperking (doof of slechthorend, doofblind, TOS, ASS met spraak- en taalstoornissen) uitdrukkelijk om te solliciteren. De consulent doelgroepenbeleid - Pascalle Hessels - kan je ondersteunen bij je sollicitatie.

Alléén als je tot één of meerdere van bovenstaande doelgroepen behoort, geef dit ook aan in het sollicitatieformulier, stuur je sollicitatie dan niet alleen via de sollicitatiebutton, maar ook per e-mail naar Pascalle via p.hessels@kentalis.nl

Extra informatie

Vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Bert van Lith (teamcoach), bereikbaar via 06 5478 2856 of b.van.lith@werkpad.nl

Neem voor algemene informatie contact op met P&O via 073 558 8309 of werkenbijkentalis@kentalis.nl

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer vóór 28-1-2018. Let op: je komt dan in een pagina waarbij je eerst akkoord moet aanvinken voor de privacy statement voordat je op verder kunt klikken en het reactieformulier kunt invullen.