Leuke samenwerking Werkpad en Bartimeus

Op 8 juni jl. was er in Ermelo weer een mooie happening: een extra verdiepingsdag waar alle professionals die ooit hebben deelgenomen aan de Bartiméus training “Energiemanagen in je werk” voor zijn uitgenodigd. De dag vond plaats in Congrescentrum Dennenheul.

De deelnemers kregen eerst een interactief opfrismoment: wat zijn energiebronnen en wat zijn energieslurpers. Tijdens dit gedeelte zijn de uitkomsten van het onderzoek wat Bartiméus i.s.m. de Vrije Universiteit heeft verricht verwerkt.

De rest van de dag bestond uit 3 workshoprondes. Onderwerpen als: Balanceren tussen de belangen van de werkgever en die van jou, netwerken met een visuele beperking, communiceren met je lichaam, bewegen in je loopbaan werden als workshop aangeboden. De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Deelnemers en workshophouders waren enthousiast over de georganiseerde dag, de gekozen workshops en de locatie.

Al met al een mooie dag die om een vervolg vraagt!