meet and greets voor werkgevers en werkzoekenden

In samenwerking met Locusnetwerk organiseren Bartiméus, Kentalis en Visio meet and greets voor werkgevers en werkzoekenden voor de doelgroepen visueel en auditief beperkt.  Doel is dat werkgevers en werkzoekenden met elkaar in gesprek komen over werk. Doel is ook dat werkgevers en werkzoekenden ervaren dat er een match is. Werkgevers zijn op eerdere bijeenkomsten op de hoogte gebracht van oa de participatiewet en staan open om onze doelgroep werk te bieden. Ze zijn nieuwsgierig naar wat dat betekent en zien uit naar de kennismakingsgesprekken!

 

De eerste bijeenkomst vindt plaats op 11-2 van 15:00 uur tot en met 18:00 uur bij Achmea in Apeldoorn.

 

De middag zal beginnen met een plenaire bijeenkomst met gastsprekers. Er is een dagvoorzitter die het programma bewaakt en aangeeft wanneer het tijd is voor het volgende onderdeel. Halverwege de bijeenkomst vindt er een meet and greet plaats. Mensen kunnen onder het genot van een hapje en drankje ongedwongen met elkaar in gesprek komen. Er zullen “belevingsworkshops” gegeven worden en iedere gast krijgt een tas met informatiemateriaal mee.

 

Wij zijn op zoek naar werkzoekenden met een auditieve en/of visuele beperking die geïnteresseerd zijn in de meet and greet met potentiele werkgevers.

 

Indien werkzoekenden die dag niet beschikbaar zijn, kunnen zij mij ook hun CV mailen. Als mensen willen, is het een leuk idee dat zij hun foto op hun profiel/CV plakken.

Tijdens de bijeenkomst zullen oa CV’s en filmpjes van de doelgroepen aan het werk getoond worden.

 

Wat voor soort bedrijven zijn uitgenodigd?

Kadaster, Belastingdienst, SANDD, Ordina, Feenstra , Securitas, Sligro, Strukton, Arboned, MCDonalds en nog vele anderen. Check hiervoor de website van Locusnetwerk maar eens.

Wil je meer informatie hierover dan kan je ook mailen met f.feelders@werkpad.nl of dmassaar@bartimeus.nl tevens kunt u meer informatie vinden via deze link http://www.locusnetwerk.nl/agenda/meet-greet-kandidaten-met-visuele-of-auditieve-beperking/