Inspiratiebijeenkomst – Slechthorend in een horende werkomgeving

 

 

Inspiratiebijeenkomst
Slechthorend in een horende werkomgeving
In gesprek met ervaringsdeskundige Stan van Kesteren en zijn collega’s.
Dondermiddag 23 juni 13.30 – 16.30 uur

Werken met een auditieve beperking kan een hele uitdaging zijn. Van praktische tot persoonlijke zaken, er komt een hoop op je af. Als je erkenning en herkenning vindt bij collega’s, leidinggevenden en werkgevers wordt een groot deel van die uitdaging al weggenomen. Dit speelt bij de aanloop naar werk en bij werk behouden.

Hoe pak je dat aan?

In deze inspiratie bijeenkomst deelt ervaringsdeskundige Stan van Kesteren, communicatieadviseur bij Auris, zijn ervaringen samen met zijn leidinggevende Rianne Romijn, en een collega van Auris.

Ton Verwey, Consulent/coach Werkpad gaat met ons aan de slag over het onderwerp ‘werken met een auditieve beperking’. Hij vertelt over de begeleiding die Werkpad je kan bieden. Samen met een coach de mogelijkheden van werk onderzoeken, uitproberen en ontdekken wat er wel kan. En hoe is het gesteld met het begrip en de erkenning door de werkgevers?

De bijeenkomst staat onder leiding van Marja de Kinderen, projectleider Werkpad Groot-Amsterdam en Flevoland en HoorCoach bij Slechthorend Amsterdam.

De workshop is voor iedereen met een auditieve beperking van jong tot oud, voor als je aan het werk wilt gaan of als je al aan het werk bent. Dus voor werkenden en ook als je nog niet werkt.

Datum Donderdagmiddag 23 juni 2022 van 13.30 – 16.30 uur
Plaats Se7en Restaurant & vergaderzalen, Mariaplaats 7, 3511 LH Utrecht
Voor Mensen met een auditieve beperking en andere belangstellenden
Schrijftolk Donna Drummond is aanwezig
Heb je een gebarentolk nodig? Neem contact met ons op!
Kosten Deelname is gratis 
Aanmelden voor de workshop kan bij Marja de Kinderen, mdekinderen@outlook.com of 06 21 99 18 48 (ook WhatsApp). Na je aanmelding ontvang je een bevestiging.