Inclusieve kaartenset – Ontworpen door Sanne Ooms 

Inclusieve kaartenset 
Ontworpen door Sanne Ooms 

Hoe zet je mensen aan het denken over inclusie van medewerkers met een arbeidsbijzonderheid? Met de inclusieve kaartenset van League of Extraordinary People Rijk. Het netwerk voor en door rijksambtenaren met een arbeidsbijzonderheid, bedacht deze inclusieve kaartenset om meer aandacht en positieve beeldvorming te realiseren. Ontworpen door kernteamlid Sanne Ooms

League of Extraordinary People Rijk werkt aan aan inclusief personeelsbeleid, vergroten van doorstroom en zichtbaarheid. Sanne ontwierp de kaartenset omdat het leuk is om je welkom en gewaardeerd te voelen.

Wil jij ook deze gratis en inclusieve League kaartenset ontvangen? Mail dan league@onbeperktedenkers.nl met je naam, organisatie en (werk)adres waar je de kaarten wilt ontvangen!

Meer info over inclusief samenwerken vind je op de website Onbeperkte Denkers. De beweging Onbeperkte Denkers zet zich in om de inclusiviteit op de werkvloer bij het Rijk te stimuleren. Omdat iedereen een eerlijke kans op werk en ontwikkelingsperspectief verdient. Ook zeker de moeite waard als je niet bij het Rijk werkt!