Het UWV-traject van Michiel bij Werkpad


Het UWV-traject van Michiel bij Werkpad

Omdat Michiel door fysieke en mentale klachten in een isolement dreigde te raken zijn we een paar maanden geleden gestart met een traject voor het bevorderen van maatschappelijk deelname. Een modulaire re-integratiedienst van UWV. Dat is een hele mond vol.

Hieronder legt Ton Verwey uit wat dat voor de begeleiding van Michiel betekende. 

We stelden een mooi plan op dat werd goedgekeurd door UWV. En toen zijn we gestart.
Wandelsessies zijn een onderdeel van het traject. Al lopend zijn er heel wat mooie onderwerpen voorbij gekomen. En we zijn twee keer naar een museum geweest. De laatste keer hebben we Naturalis bezocht. Slenterend langs de expositie van dieren en dino’s hebben we heel wat zaken besproken. Ook zaken rondom werk. Al wandelend en rondkijkend maakte Michiel stappen. Kleine stappen. En soms onverwacht ook grote stappen.
Petje af voor Michiel! Ik mag de link met jullie delen van het YouTube kanaal waar hij allerlei onderwerpen bespreekt. Voor iemand die bijna de deur niet uitkwam, die zich nog steeds beperkt weet door de fysieke en mentale klachten, en die toch de moed heeft gevonden om wekelijks een indrukwekkende presentatie neer te zetten.

Ik ben er trots op dat ik een kleine bijdrage mag leveren aan zijn herstel en aan zijn zoektocht naar nieuwe uitdagingen.

Ton Verwey, jobcoach bij Werkpad.