Gratis online workshop – Grip op je energie met een auditieve beperking – donderdagmiddag 7 juli 2022


Gratis online workshop
Grip op je energie met een auditieve beperking 
Donderdagmiddag 7 juli 2022 van 16.00 – 17.30 uur

In de praktijk blijkt dat de combinatie van werken met een auditieve beperking veel energie kost en tot overbelasting in een baan kan leiden. Ook bij de aanloop naar werk kan dit het geval zijn. In de workshop ‘Grip op mijn energie’ gaan we in op hoe je overbelasting in je werk kunt voorkomen. We gaan aan de slag met energiemanagen in je werk. Je maakt kennis met andere manieren van werken en je maakt kennis met keuzes maken in het slim omgaan met je energie. Het doel is uitval te voorkomen en het verbeteren van vitaliteit, zodat werken leuk blijft.

De workshop is voor iedereen met een auditieve beperking van jong tot oud, voor als je aan het werk wilt gaan of als je werkt bent.

De workshop voor mensen met een auditieve beperking wordt gegeven door Ingeborg Spoor, arbeidsconsulent/jobcoach van Werkpad/Kentalis samen met Marja de Kinderen, projectleider Werkpad Groot-Amsterdam en Flevoland en Hoorcoach bij Slechthorend Amsterdam.

Ingeborg Spoor maakt ons wegwijs in dit onderwerp en gaat met ons aan de slag hoe je je energie kunt managen op je werk. Marja de Kinderen vertelt als ervaringsdeskundige over werken als slechthorende.

Datum Donderdagmiddag 7 juli van 16.00 – 17.30 uur
Schrijftolk is aanwezig
Heb je een gebarentolk nodig? Neem contact op!
Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname.

Aanmelden      
Voor de workshop kan bij Marja de Kinderen, mdekinderen@outlook.com of 06 21 99 18 48 (ook Whatsapp). Na je aanmelding ontvang je een bevestiging.