Wie werkt er in een pipowagen?

Wie werkt er in een pipowagen?
Lees de zomereditie van onze nieuwsbrief

Je komt meer te weten over de verkoop van het mooie historische hoofdgebouw van Kentalis in Sint-Michielsgestel. En je leest waarom Oscar Dekker, voorzitter Raad van Bestuur Kentalis, er veel vertrouwen in heeft hoe Kentalis en het gebouw in de toekomst nauw met elkaar verbonden blijven. 
Je maakt uitgebreid kennis met Annemiek Rozie. Zij is loopbaanadviseur en arbeidsconsulent bij Werkpad. We interviewden haar over haar werk en haar passies en werk. Ook deelt ze het verhaal van Fleur, op wie ze ontzettend trots is. 
Bij Werkpad krijgen we een grote diversiteit aan klanten. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen vragen. We proberen daarom altijd maatwerk te leveren. In sommige gevallen gaan mensen ook als zzp’ers aan de slag. Laat je inspireren door de verhalen van Fleur over haar webwinkel met Italiaanse delicatessen en van Bas met zijn ijsbad-workshops.
We besteden aandacht aan hoe de geluiden bij tinnitus klinken en aan de online cursus van Roel van Gorkum. Vanuit zijn ervaringsdeskundigheid ontwikkelde hij de cursus Sus Tinnitus. Op donderdagmiddag 28 september organiseert Kentalis Werkpad de interactieve bijeenkomst over tinnitus en werk.
Een mooi bericht is ook dat de nieuwe Com-Pas app voor jongeren met TOS eind dit jaar gaat verschijnen. Deze app komt samen met de jongeren tot stand.  

Veel leesplezier en een zomerse groet,
Team Werkpad

Naar de nieuwsbrief