Hulp bij solliciteren

Het is soms niet eenvoudig om vacatures te vinden die bij jou passen. De arbeidsconsulent van Werkpad kan je daarbij helpen. De arbeidsconsulent kan je ook helpen om je goed voor te bereiden op je sollicitatie. Samen stellen jullie je curriculum vitae (cv) op en ook bij het schrijven van brieven kan de arbeidsconsulent je helpen. En als je dan uitgenodigd wordt voor en gesprek, kan de arbeidsconsulent je helpen je daarop voor te bereiden.

Capaciteiten onderzoek
Om te weten wat bij jou past en waar jouw talenten het best tot hun recht komen, kun je een capaciteiten onderzoek (intelligentieonderzoek) laten doen. Hiermee krijg je beter inzicht in welke opleiding of welk soort werk het meeste kans op succes oplevert.

Aan de slag
Wanneer je een vacature hebt gevonden waar je enthousiast van wordt en die aansluit bij jouw mogelijkheden, dan wordt het echt spannend. Want nu is het zaak dat je kunt laten zien waarom jij geschikt bent voor die baan. Dat begint natuurlijk bij het schrijven van je sollicitatie en het opstellen van je cv. Daarna volgt een gesprek, en misschien een praktijkopdracht of een assessment. Op al die stappen kun je je goed voorbereiden, zodat je als het zover is, je het beste van jezelf laat zien. Werkpad kan je daarbij helpen.

Wil je meer weten over deze dienst? Bel of mail ons dan: 073 55 88 396 / info@werkpad.nl