Praktijkgerichte training Energiemanagen in je werk
vindt plaats op 8 en 9 november 2017  

Hoe houd je als werknemer met een visuele beperking je energie op peil, zodat werken leuk en verantwoord blijft én je tijd en energie overhoudt voor andere activiteiten? Bartiméus ontwikkelde speciaal hiervoor de praktijkgerichte training 'Energiemanagen in je werk'. Wegens succes wordt deze training op 8 en 9 november 2017 opnieuw gegeven in Congrescentrum Dennenheul in Ermelo. Iets voor jou?

Energiemanagen
De 3-daagse training (2 trainingsdagen incl. een verdiepingsdag op een later moment) 'Energiemanagen in je werk' biedt praktische oplossingen om vitaliteit in je werk beter in balans te krijgen.

Voor wie?
De training is ontwikkeld vanuit de vraag van werkenden met een visuele beperking. Iedereen in de leeftijd van 18 - 67 jaar, met mbo+, hbo en wo denkniveau, slechtziend of blind kan zich aanmelden.

Reactie van een deelnemer: "De training was een eyeopener. Ik wilde zo graag het leven leiden zoals ik dat altijd deed, maar ik moest leren accepteren dat dit niet meer reëel was. In mijn werk liep ik tegen zaken aan die mij veel energie kostten. Door alle tips en trucs en antwoorden op mijn vragen kan ik nu verder en krijg ik weer energie van werken."

Trainingsdagen
Heb je interesse? Meld je dan aan voor de trainingsdagen in november. We hebben plek voor minimaal 8, maximaal 12 deelnemers (Vol = Vol). Kosten EUR 1350,- (excl. BTW). Dit is incl. naslagwerk, overnachting en maaltijden. Vraag naar de financieringsmogelijkheden. Aanmelden kan via sterkinwerk@bartimeus.nl.

Heb je vragen over energieverbruik op het werk en wil je weten hoe het in jouw situatie anders kan? Neem telefonisch contact op met arbeidsconsulent van Werkpad Frank van der Helm via 0341 - 49 84 98.

Voor verdere informatie zie ook: https://www.bartimeus.nl/werken/werknemer-werkzoekende